Partners

Onze partners

Het Congresbureau is van oudsher onderdeel van het Erasmus MC. Mede hierdoor hebben wij expertise en een groot (inter)nationaal netwerk opgebouwd binnen de wereld van medische en wetenschappelijke congressen. Wij staan bekend om onze Rotterdamse mentaliteit en dat is niet voor niets. Het motto “Niet lullen maar poetsen” maken wij dan ook meer dan waar.

We zijn zo trots als een pauw op onze stad. Rotterdam staat voor internationaal, diversiteit, innovatieve ideeën en grenzen verleggen. Wat maakt zakendoen in 010 nou zo uniek? Wij werken met elkaar en gunnen elkaar de handel. Wij zijn dan ook enorm tevreden met de vele samenwerkingen die wij hebben met Rotterdamse ondernemingen. 

Samen met onze partners maken wij uw event tot een succes:

Transparantie in inkoop

Mede dankzij ons uitgebreide netwerk in de congres- en eventbranche kunnen wij voor u inkopen tegen gunstige tarieven. Of het nu gaat om de locatie, techniek, catering of een social event, samen met onze leveranciers zorgen wij voor een perfecte uitvoering en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze in-house opdrachtgevers profiteren van andere voordelen zoals het feit dat zij geen BTW betalen over onze diensten. Open en transparant zijn, daar gaan we voor.