Over ons

Over Het Congresbureau

Onze naam zegt het al: wij nemen de organisatie van uw congres uit handen. Of het nu gaat om een groot of klein (online) congres, een zakelijke evenement, een meerdaags (inter)nationaal congres of een social event in de vorm van een boottocht door de Rotterdamse haven: niets is ons te gek! Wij volgen de ontwikkelingen binnen de branche op de voet en doen er alles aan om u het event te geven dat u voor ogen heeft en waar uw doelgroep naar verlangt. Het Congresbureau ontzorgt u in de organisatie van A tot Z! Kortom: laat ons het regelen, zodat u zich kunt richten op de inhoud.

Waarom voor ons kiezen

Een ervaren Conference Manager is uw vaste contactpersoon gedurende het gehele traject. Wij houden rekening met uw budget, imago, uitstraling en elk ander aspect dat voor u van belang is. Voortdurend met u meedenkend in oplossingen, ideeën en het leveren van maatwerk.

Onderdeel van het Erasmus MC

Het Congresbureau is al ruim 30 jaar onderdeel van het Erasmus MC.
Ons team heeft veel ervaring op het gebied van congressen binnen de gezondheidszorg en (bio-)medische wetenschappen. Zaken zoals accreditatie, regels omtrent sponsoring en abstract handling zijn voor ons dagelijkse kost.